RESETIRAJ SE Z NAMI

Reset je inovativna in tehnološko moderna butična pivovarna, ki ne sprejema kompromisov pri kvaliteti piva. Z znanjem, delovno ekipo, vrhunskim servisom in odzivnostjo smo suvereno zakorakali na dinamičen trg craft piva v sredini leta 2020.

Oprema za proizvodnjo piva je prilagojena visokim zahtevam našega pivovarja z nazivom Certificiranega Cicerona, ki v procesu varjenja piva zna izkoristiti malenkosti, ki povprečno pivo ločijo od vrhunskega.

V proizvodnji smo zavezani visokim standardom tehnološki dovršenosti, kvalitete surovin, optimizacije procesov, urejenosti in čistoče, kar je moč občutiti v kozarcu proizvedenega piva.

“NAŠE PODJETJE JE ŽE VNAPREJ REZERVIRALO TERMIN”

Ob novici, da se v Brežicah odpira pivovarna in pivnica, se nam je ponudila idealna priložnost za izvedbo team building dneva!
ANITA NOVAK

VODENI OGLEDI PROIZVODNJE

Si želite izvedeti več o pivu in procesu varjenja piva? Imamo rešitev!
Strokovno vodeni ogledi pivovarne s strani glavnega pivovarja ali enega izmed članov Reset ekipe, degustacija piva in obisk pivnice.

Več o vodenih ogledih preberite na dnu strani.

TEHNOLOGIJA

Kvalitetna pivovarska oprema je ključna za zanesljivo in konsistentno proizvodnjo. Reset pivovarna je opremljena z vsem kar moderna kraft pivovarna potrebuje, da vas v steklenici ali kozarcu pričaka skrbno zvarjeno in embalirano pivo.

OBISK PIVNICE

Poleg proizvodnje se nahaja Reset pivnica, kjer vam ponudimo številne zvarke, tako gostujoče kot tiste iz lastne proizvodnje.

REZERVIRAJ TERMIN OGLEDA

Ponudba vključuje:
– Strokovno voden ogled Reset Pivovarne z glavnim pivovarjem,
– pijačo dobrodošlice in degustacija Reset piv,
– rezervacija mize v Pivnici za popoln Reset.

20,00 EUR/osebo

Za rezervacijo prostih terminov pokličite ali nas kontaktirajte na:
martina@reset-brewery.com ali: 064 252 920.

Za večje skupine vam po dogovoru pripravimo tudi zakuske v Pivnici Reset.

Scroll to top
SI

IMAŠ 18 lET?

ARE YOU OVER 18 YEARS OLD?